Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Snakt u naar een nieuwe badkamer in de regio Hasselt?

Geen nood! Dan belt u ons gewoon op voor meer informatie of een gratis offerte.

Bad

Is uw bad in slechte staat? Na een badkamerrenovatie voelt u zich weer als een vis in een nieuwe badkuip.

Douche

Heeft uw douchecabine zijn beste tijd gehad? Wij plaatsen graag uw nieuwe klassieke douche, regendouche of inloopdouche.

Totaalrenovatie

Een complete badkamerrenovatie in Hasselt? Met alles erop en eraan? Dat is al jaren onze specialiteit.
Specialiteiten

Badkamerrenovatie in Hasselt: weg met vieze douches en ouderwetse tegels

Snakt u naar een grondige badkamerrenovatie? En woont u in de regio Hasselt? Dan zit u goed, want wij geven uw badkamer met plezier een stevige facelift.

Dateert uw badkamer nog uit grootmoeders tijd? Wij maken meteen komaf met ouderwetse tegels, vieze douches en uitgeleefde kasten. En zorgen ervoor dat u weer helemaal tot rust komt in een nette en eigentijdse ruimte. Waar u ’s morgens fluitend binnenloopt.

Wij voorzien uw nieuwe badkamer van alle comfort. Geheel volgens uw voorkeuren en wensen. U heeft de keuze uit een ruim gamma aan douches, douchewanden, badkuipen, kranen en sanitair. Modern of klassiek, we hebben het allemaal in huis.

Onze specialiteit: een totaalrenovatie tot in de puntjes. Maar ook voor het plaatsen van inloopdouches, regendouches, sauna’s en bubbelbaden draaien wij ons hand niet om.

Wij leiden uw badkamerrenovatie in Hasselt graag in goede banen. Tegen betaalbare prijzen en met een minimum aan bouwhinder. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte!

Badkamerrenovatie in Hasselt: voel u weer als een vis in een nieuwe badkuip

Wij garanderen u een grondige voorbereiding en een realistische planning. Het enige wat ú nog moet doen? De tegels, de afwerking en de kranen kiezen. En achteraf tot rust komen in uw nieuwe badkamer! Wedden dat de eerste douche extra deugd doet?

Uw badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom werken wij enkel met duurzame materialen. Alleen zo kunnen wij een lange levensduur van uw badkamer verzekeren. Een gedeeltelijke of volledige badkamerrenovatie nodig in Hasselt? Kies voor kwaliteit en vakmanschap aan een eerlijke prijs.

Wilt u enkel uw bad, douche, wc of lavabo vervangen? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op met dé expert voor badkamerrenovatie in Hasselt.
© 2013-2017 Badkamerrenovatie Hasselt
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Badkamerrenovatie Hasselt


Tel.: +32 14490490
Fax: +32 14754595
Contacteer ons